POZIV NA VOLONTERSKI ANGAŽMAN!
„NAJBOLJI JA“
mentorski program sa svrhom selektivne prevencije ovisnosti

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu – neprofitna je organizacija osnovana 2006. godine u Osijeku po uzoru na slične organizacije u svijetu. Motiv za osnivanjem Centra osnivači su pronašli u realnom stanju nedovoljne zaštite djece od seksualnog zlostavljanja i distribuciji tog materijala putem interneta, ali i drugih oblika zanemarivanja i zlostavljanja kao i fenomena nestale djece. Građanski aktivizam urodio je entuzijastičnim timom stručnjaka koji su proveli i provodit će mnogobrojne projekte u svrhu zaštite djece i njihovih prava. Za više informacija kliknite OVDJE.

„Najbolji ja“ je nastavak mentorskih programa koji su provođeni kroz projekte „Postani mi legos“ i „Postali smo legosi, postani i ti“Svrha projekta je poboljšati položaj i uključenost mladih osoba u zajednicu kroz promociju i aktivno uključivanje u volonterski rad, a ujedno omogućiti i djeci potrebnu pomoć u svladavanju različitih prepreka tijekom odrastanja.

Opći cilj projekta „Najbolji ja – mentorski program sa svrhom selektivne prevencije ovisnosti“ je prevencija svih oblika ovisnosti kod djece i mladih s problemima u ponašanju ili u rizičnom socijalnom okruženju kroz uključivanje u mentorski program.

Odvaži se, upoznaj nekog novog i pozitivno utječi!

Volontiranje će se odvijati u Vinkovcima u osnovnoj školi Ivana Mažuranića, na adresi Silvija Strahimira Kranjčevića 2 u poludnevnom boravku.

LINK ZA PRIJAVU – klikni OVDJE.

Kontakt osoba: Mihaela Korman, 091/116-0018 ili mihaela.korman@cnzd.org

Partnerske organizacije: Volonterski centar Osijek i Dom za odgoj djece i mladeži Osijek Suradnička organizacija: Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Projekt financira: Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku

Volontiranje je navika srca!