Udruga IKS iz Petrinje svake godine pruža mladim ljudima priliku za putovanjem i učenjem, tako će i ove godine mladi iz Hrvatske imati priliku sudjelovati u projektima mobilnosti u Engleskoj, Poljskoj, Makedoniji i Španjolskoj. Prva prilika za putovanjem, učenjem jezika te stjecanjem novih znanja i vještina otvorena je već sad!
Partneri udruge –  Youth Action iz Engleske hitno traže mladu osobu koja bi na 10 mjeseci sudjelovala na projektu „Volunteering for inclusion“. Projekt počinje u ožujku, mjesto volontiranja je Blackburn (Lancashire), a organizacija je orijentirana na inkluziju, međukulturalne i međuvjerske projekte. Volonteri bi sudjelovali u raznim inicijativama, razvijanju i provođenju projekata, osmišljavanju umjetničkih izvedbi koje su namijenjene informiranju i osvještavanju građana. Za više informacija o organizaciji posjetite njihovu web stranicu.

Inače, važno je napomenuti kako je sudjelovanje u ovim aktivnostima besplatno za sve sudionike jer su troškovi putovanja, smještaja, hrane i džeparca pokriveni kroz Erasmus+ program.

Stoga, ako ste zainteresirani, i pripadate mladima od 18 do 30 godina, prijavite se za sudjelovanje u ovom projektu i otputuju u novu zemlju, upoznaju strane kulture te steknu nova znanja, vještine ali i poznanstva i prijateljstva!

Prijaviti se možete na e-mail adresi evs@udrugaiks.hr, facebook stranici ili putem telefona 044/813 709.

Volontiranje je navika srca!