Udruga Argonauta s otoka Murtera dugi niz godina surađuje sa zaštićenim morskim područjem Punta Campanella u Italiji na projektu M.A.R.E. Kroz ovaj projekt, mnogo je međunarodnih volontera dalo svoj doprinos u monitoringu, edukaciji, čišćenju i zaštiti mora i tog zaštićenog područja.  


Traži se jedan volonter iz Hrvatske koji će zajedno sa sedam međunarodnih volontera obavljati volontersku službu od 9 mjeseci. Sve informacije o projektu, fazama projekta, volonterskim zadacima, smještaju, džeparcu i ostalo, možete pronaći na linku: http://www.marineadventures.org/looking-for-volunteers-from-march-to-december-2020-to-participate-to-the-8th-edition-of-project-m-a-r-e/

Za volontiranje se mogu prijaviti mladi od 18 do 30 godina, a volonter treba biti otvoren, znatiželjn, tolerantan, pozitivan i spremni učiti. Želja domaćina je da ugoste ljude s posebnim zanimanjem i ljubavi prema prirodi, oceanu, očuvanju mora, obrazovanju, aktivnostima na otvorenom. Ovim projektom, svi zaljubljenici u prirodu i more u međunarodnom okruženju, mogu ostvariti svoj san o zaštiti onoga što vole!  

Svoj životipis i motivacijsko pismo (na engleskom) te eventualna pitanja, poslati na  evs.campanella@hotmail.com. Rok za prijavu je 26. siječnja 2020.

Volontianje je navika srca!